Puig-reig va acollir la 21a Moguda del Berguedà

·

El dissabte 7 de maig de 2011 es va celebrar a Puig-reig la 21ª edició de la Moguda del Berguedà. Des de les 5 de la tarda a les 5 de la matinada, 25 formacions musicals van actuar en aquest certamen musical i juvenil que agrupa molts dels grups del Berguedà. Unes 1.300 persones van participar en les diverses activitats de la Moguda, en la línia dels 2 últims anys.
Durant la tarda i a l’exterior, a la Plaça Nova, sota un cel que amenaçava pluja van actuar Koloraines, Ligeia i Happy butter party. Una batukada pels carrers de Puig-reig va enllaçar les activitats a l'exterior amb les del pavelló. A 2/4 de 8, van començar les actuacions que es van allargar fins les 5 de la matinada. Les més de mil persones que van passar pel pavelló de Puig-reig van poder escoltar estils musicals tan diversos com el rock, el pop, l’ska o el punk.
Enmig de les actuacions, es va fer un sorteig entre les formacions participants de dos vals de 150 € per gastar en material musical. Els afortunats van ser Ligeia (Berga) i Stealth (Cal Rosal).
La Moguda l’organitzen el Servei Comarcal de Joventut Consell Comarcal del Berguedà i els ajuntaments de Berga, Puig-reig, Gironella i Avià, amb la col·laboració inestimable de joves a títol individual en la planificació i de desenes d’ajudants en la realització. Establiments vinculats al món de la música també donen suport econòmic.




Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut