21a Moguda del Berguedà

·

Des del 1985 al 2001 es van realitzar 18 edicions de la Moguda del Berguedà, punt de trobada de les formacions musicals de la comarca. L’abril del 2009 va renéixer amb èxit aquest moviment cultural. En les edicions de 2009 i 2010, a Gironella i Avià, hi han participat una mitjana de 1500 joves. El Servei Comarcal de Joventut, diverses regidories de Joventut d’ajuntaments de la comarca i alguns joves a nivell individual organitzen l’esdeveniment.

La 21a Moguda del Berguedà serà el dissabte 7 de maig de 2011 a Puig-reig. Aquest municipi ja havia acollit dues edicions de la Moguda: el 1986 i el 1995. Durant la tarda hi haurà diverses activitats culturals i, seguidament a la zona esportiva, el concert amb els grups de música de la comarca. S’estan acabant de tancar altres activitats paralel.les que es podrien celebrar durant la mateixa setmana. Els interessats tenen a la seva disposició l’adreça mogudadelbergueda@gmail.com per posar-se en contacte amb l’organització. Les inscripcions queden limitades a 22 grups i es tancaran el 8 de març.

Durant les següents setmanes s’aniran concretant les activitats i es parlarà amb els participants perquè la Moguda del Berguedà torni a ser la festa musical i juvenil de referència de la comarca.

Més informació:

facebook.com/mogudadelbergueda
twitter.com/mogudabergueda

Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut