24 edicions de la Moguda del Berguedà

·

Aquest cap des setmana, Gironella acull la 24a edició de la Moguda del Berguedà. Divendres 11 i dissabte 12, diversos grups i artistes musicals pujaran a l’escenari per fer gaudir el públic amb la seva música.
El cartell que anuncia l’esdeveniment és obra d’Albert Escànez (Avià) i ha estat el guanyador d’un concurs que ha aplegat 15 propostes de joves dissenyadors.
Divendres 11, arriba la 3a edició de la Moguda Electrònica. 7 DJ de la comarca punxaran a partir de 2/4 de 12 de la nit, a la Font del Balç.
Dissabte 12, a les 6 de la tarda, a la Plaça de l’Estació començaran les 11 hores de música amb Koloraines, uns habituals en les darreres edicions. A partir de 2/4 de 9 i fins les 5 de la matinada, per l’escenari del Local del Blat hi passaran 17 formacions berguedanes. Una barreja d’estils i poblacions. Grups amb experiència i altres que debuten en públic. L'entrada costarà 3 euros.

La Moguda l’organitza el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col.laboració dels ajuntaments de Berga, Gironella, Puig-reig, Casserres, Avià i Guardiola de Berguedà. La Cömunidäd de Gironella col.labora en la Moguda Electrònica i es compta també amb la col.laboració de joves a títol individual i diverses assembles o grups de joves dels municipis berguedans.

Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut