Gran èxit de la Moguda

·

Dissabte 25 d’abril es va celebrar a Gironella la 19ena Moguda del Berguedà. Després de 8 anys de parèntesi - l’última edició es va fer l’any 2001 - l’esdeveniment juvenil i musical va renéixer amb gran èxit.
Més de 2000 persones van participar en el total dels actes a Gironella. Les activitats van començar a les 5 de la tarda a la Plaça de l’Estació amb l’actuació del grup d’animació infantil Koloraines. A continuació una cercavila amb els Percus dels Diables del Clot de l’Infern, de Puig-reig, i la Bauma dels Encantats, de Berga, va recórrer els carrers de Gironella fins al Local del Blat. A les 7 de la tarda els històrics Índex, acompanyats ja per un nombrós públic, donaven el tret de sortida a 10 hores de música. Amb una gran puntualitat, cada mitja hora van anar actuant els 20 grups. Unes 1500 persones van passar pel Local del Blat. L’ambient era el de les grans ocasions. Malgrat la gran concentració de gent, tot va transcórrer amb total normalitat i civisme i no s’ha de lamentar cap tipus d’incident.
L’organització va anar a càrrec del Servei Comarcal de Joventut, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Berga, Gironella, Puig-reig, Avià i Olvan i amb el suport d’alguns patrocinadors. La col·laboració i participació de desenes de joves voluntaris que hi van posar el seu esforç desinteressat per fer possible el retorn tan esperat de la Moguda del Berguedà.

Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut