Tot a punt

·

Tot a punt per a la 19a edició de la Moguda del Berguedà. Serà dissabte 25 d’abril de 2009 a Gironella. La Moguda és el lloc de trobada per als joves del Berguedà amb la cultura, la música i el folklore com a punt d’unió. Les ganes i el treball d’alguns joves del baix Berguedà han estat molt importants per fer renéixer la Moguda. El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració dels ajuntaments de Berga, Gironella, Puig-reig, Avià i Olvan i la participació dels mateixos joves impulsors faran possible l’esdeveniment.
Les activitats començaran a les 5 de la tarda a la Plaça de l’Estació amb l’actuació del grup d’animació infantil Koloraines. A continuació una cercavila amb els Percus dels Diables del Clot de l’Infern, de Puig-reig, i la Bauma dels Encantats, de Berga, recorrerà els principals carrers de Gironella fins al Local del Blat. A les 7 de la tarda començarà un concert que s’allargarà fins a les 5 de la matinada i on hi participaran 20 grups de diversos punts del Berguedà i d’estils musicals ben diferents. Actuarà 1 grup cada mitja hora. Hi haurà servei de bar i entrepans.
Durant tot el dia (de 10 2 i de 5 a 9), al Centre d’Atenció Primària de Gironella, hi haurà una campanya de recollida de sang. Al Local del Blat, durant el concert, hi haurà un estand informatiu de SOM.NIT, un projecte informació, prevenció i reducció de riscos en el consum de drogues.

Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut