28 d'abril, a Berga

·

La 22a edició de la Moguda del Berguedà serà el dissabte 28 d’abril de 2012 a Berga. Durant la tarda hi haurà diverses activitats culturals i, seguidament al Pavelló Vell, el concert amb els grups de música de la comarca. Els interessats tenen a la seva disposició l’adreça mogudadelbergueda@gmail.com per posar-se en contacte amb l’organització. Les inscripcions queden limitades a 22 grups i es tancaran el 18 de març.
Des del 1985 al 2001 es van realitzar 18 edicions de la Moguda del Berguedà, punt de trobada de les formacions musicals de la comarca. L’abril del 2009 va renéixer amb èxit aquest moviment cultural. Gironella, Avià i Puig-reig han estat els municipis amfitrions aquests últims anys. El Servei Comarcal de Joventut, diverses regidories de Joventut d’ajuntaments de la comarca i alguns joves a nivell individual organitzen l’esdeveniment.
Es torna a convocar el concurs de cartells adreçat als joves. El primer premi s'endura 100€ i un accèssit valorat en 50€. El termini de presentació també finalitza el 18 de març.
Durant les següents setmanes s’aniran concretant les activitats i es parlarà amb els participants perquè la Moguda del Berguedà torni a ser la festa musical i juvenil de referència de la comarca.Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut