Moguda electrònica

·

La 22a Moguda del Berguedà que se celebra a Berga el dissabte 28 d'abril de 2012, presenta una novetat important. El divendres 27 d'abril, a la sala La General, s'organitza un esdeveniment de música electrònica obert als DJ berguedans.
Els interessats poden enviar un correu-e fins el dijous 22 de març a mogudadelbergueda@gmail.com omplint les dades del formulari que trobareu a continuació. Les sessions per a cada DJ seran de 45 minuts per poder donar l'oportunitat al màxim de participants possibles. El número de participants serà limitat i, en el cas que la demanda de participació sigui molt gran, es decidirà qui, quan i com actua cadascú en una reunió el divendres 23 de març amb tots els inscrits. Aquesta reunió es farà al Consell Comarcal del Berguedà (C/Barcelona, 49 - Berga) a les 7 de la tarda.
La música produïda i interpretada amb instruments musicals electrònics (sintetitzadors, samplers, caixes de ritmes, seqüenciadors, ordinadors...) serà la protagonista de la nit del divendres 27 d'abril a Berga. Es preveu que l'esdeveniment s'allargui més de 6 hores.

Full inscripció Moguda electrònica

Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut