1200 participants a la 22a Moguda del Berguedà

·


La 22a edició de la Moguda del Berguedà va comptar amb la participació de 1200 joves. La primera part de l’esdeveniment es va celebrar la nit de divendres 26 d’abril a la sala La General. Els amants de l’electrònica van gaudir de 7 hores de música punxada en directe per 11 DJ de la comarca.
Dissabte 27 d’abril, de 5 de la tarda a 5 de la matinada, 21 formacions musicals van pujar a l’escenari del Pavelló Vell de Berga. A l’exterior, la pluja va acompanyar durant gran part del vespre i la nit. Aquest fet va fer baixar lleugerament l’assistència respecte a anys anteriors.
Durant la Moguda es van fer dos sortejos. Dos vals de material musical valorats en 150 € van correspondre a Koloraines (Berga) i Prohibit el pas (Berga-Gironella). A més a més, també es van sortejar dues places per obrir el concert del dissabte de Patum. Àmbar (Gironella) i Made in Hell (Puig-reig) seran els dos grups que tocaran a Berga per Patum.
La Moguda l’organitzen el Servei Comarcal de Joventut Consell Comarcal del Berguedà i els ajuntaments de Berga, Puig-reig, Gironella, Avià, Guardiola de Berguedà i Casserres. Amb la col·laboració de joves a títol individual en la planificació i de desenes d’ajudants en la realització. Establiments vinculats al món de la música també hi donen suport econòmic.

Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut