Dos dies de Moguda

·

Divendres 27 i dissabte 28 d’abril de 2012 se celebra a Berga la 22ª edició de la Moguda del Berguedà. Aquest certamen musical i juvenil agrupa molts dels grups musicals de la comarca. Un total de 33 grups o artistes berguedans oferiran la seva música en directe durant dos dies.
La principal novetat d’aquest any és la Moguda Electrònica. El divendres 27 d’abril, a partir de 2/4 d’11 de la nit a la sala La General, 11 DJ berguedans punxaran música electrònica en aquest local del centre de Berga. L’entrada és gratuïta.
Dissabte 28 d’abril, a la tarda i a l’exterior de la zona poliesportiva, actuacions d’animació infantil amb els grups Koloraines i Hakuna Matata. A les 7 de la tarda començaran les actuacions musicals a l’interior del Pavelló Vell. Més de 20 formacions musicals pujaran a l’escenari fins les 5 de la matinada. Els estils musicals que es poden escoltar a la Moguda són tan diversos com el rock, el pop, l’ska, el punk o el rap.
Cap dels grups participants no cobra per tocar. A canvi, tots els integrants dels grups tenen algunes entrades i consumicions gratuïtes. Gràcies als patrocinadors, es fa un sorteig entre els grups participants de dos vals de 150 euros per gastar en material musical.
Durant la Moguda també se sortejarà una plaça per obrir el concert de dissabte de Patum a la zona de barraques. Els grups interessats – actuïn a la Moguda o no – han d’inscriure’s al sorteig abans del 26 d’abril enviant un correu-e a joventut@ajberga.cat especificant el nom de la formació i les dades de contacte.
La Moguda l’organitzen el Servei Comarcal de Joventut Consell Comarcal del Berguedà i els ajuntaments de Berga, Puig-reig, Gironella, Guardiola de Berguedà, Casserres i Avià, amb la col·laboració de joves de diversos municipis. Establiments vinculats al món de la música també hi donen suport econòmic.

Sobre la Moguda

La Moguda del Berguedà és un dels esdeveniments musicals amb més història de la comarca. És el punt de trobada per als grups musicals i els joves en general. El 2001 se celebrà la 18a i última edició fins ara. El 2009, reneix la Moguda del Berguedà.

Contacte

mogudadelbergueda@gmail.com

.

Organita:

Consell Comarcal del Berguedà - Servei Comarcal de Joventut